Ceaiul U pentru stomac
Ceaiul U pentru stomac
  1. Producator Fares

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

14,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Ceaiul U pentru stomac

Actiune: cicatrizant, antiseptic, astringent, carminativ si antispastic gastrointestinal, stomahic, antiinflamator, sedativ.

Chamomilla curăţa rana ulceroasă. Flores Chamomillae conţine oleum eteric cu efecte sedative. Acest oleum este şi desinfectant. Calendula acţionează spasmolitic şi hemostatic. Mentha piperita este un puternic desinfectant în intestine şi un plăcut odorant.
Mentha piperita şi Calendula ajută organizmul în procesul de cicatrizare al ulcerului. Achillea millefolium regulează circulaţia sângelui în total şi în special în jurul ulcerului, fiind totdată hemostatic.
Foeniculum vulgare linişteşte spasmele, Melissa officinalis opreşte eventualele vomitări, linişteşte durerile şi spasmele. Herba Taraxacum: prin spasme gastrice funcţionarea ficatului devine leneşă, în cazul de îmbolnăviri gastrice un cholagog este binevenit. Importanţa Taraxacumului în ceaiul de faţă este proprietatea lui stomachicum. Polygonium opreşte inflamările şi este astringent la mucoase.
Deşi există o sumedenie de alte plante care se laudă cu aceleaşi acţiuni terapeutice, totuşi experienţa noastră de 40 de ani a cristalizat că plantele folosite în această receptură ca fiind cele mai bune în vindecarea ulcerului duodenal, ulcerului gastric şi gastritei.Compozitie: flori de Galbenele (Flores Calendulae), Menta (Herba Menthae), flori de Musetel (Flores Chamomillae), Troscot (Herba Polygonii), frunze de Papadie (Folium Taraxaci), Coada Soricelului (Herba Millefolii), fructe de Fenicul (Fructus Foeniculi), frunze de Roinita (Folium Melissae).

Indicatii: Recomandari: gastrita hiperacida, ulcer gastroduodenal.

Administrare: Mod de preparare: peste 1 lingura de amestec se toarna o cana cu apa clocotita. Se acopera si se lasa 10 minute. Mod de administrare: se beau 3 cani cu ceai pe zi, între mesele principale.

Cantitate: 50 grame

Dacă ai testat Ceaiul U pentru stomac, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !