Ceaiul G  pentru fiere si rinichi
Ceaiul G  pentru fiere si rinichi
  1. Producator Fares

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

11,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Ceaiul G pentru fiere si rinichi

Acţiune: diuretic, sedativ al durerilor, coleretic-colagog, remineralizant, astringent, antiseptic, cicatrizant, antiinflamator.

Herba Polygonium este o plantă ce conţine mult silicium (orto-acid silicium) care este în parte coloidal solubil. Bazat pe experienţe ştiinţifice s-a constatat că toate pietrile de orice natură , într-o soluţiune coloidală de silicium se sfărâmiţesc, iar dacă încă nu sunt formate, soluţiunea coloidală de silicium nu permite formarea lor. Din aceasta se poate deduce o a-silicoză a organizmului care est epredestinat formării pietrelor de oricare acest gen.
Oleiul eteric al Mentha piperita este singurul ce are aceleaşi proprietăţi ca plantele silicate. Disolvă pietre sau împiedică formarea lor.
Radix Ononidis are efecte diuretice.
Vindecarea organizmului de a nu mai forma pietre nu este posibilă, totuşi crizele pot fi evitate cu ceaiul de faţă.



Compozitie: rădăcină de Osul Iepurelui (Radix Ononidis), Troscot (Herba Polygonii), Mentă (Herba Menthae), Coada Şoricelului (Herba Millefolii), flori de Muşeţel (Flores Chamomillae).

Indicatii: Recomandări: litiază renală şi biliară, enterită, enterocolită, colecistită, diaree, balonări, dureri abdominale.

Administrare: Mod de preparare: peste 1 lingură de amestec se toarnă o cană cu apă clocotită şi se lasă la fiert 5-10 minute. Mod de administrare: se beau 3 căni cu ceai pe zi.

Cantitate: 50 grame

Dacă ai testat Ceaiul G pentru fiere si rinichi, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !