Ceai verde cu lamaie si vanilie
Ceai verde cu lamaie si vanilie
  1. Indicatii Slabire
  1. Producator Fares

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

4,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Ceai verde cu lamaie si vanilie

Ceaiul verde este una din sursele naturale cele  mai bogate in antioxidanti, care ajuta in curele de slabire si la protejarea organismului fata de radicalii liberi
 S-a confirmat stiintific faptul ca puterea  antioxidanta a ceaiului verde este de 100 de ori  mai mare decat a vitaminei C si de 25 de ori mai  mare decat a vitaminei E.

Compozitie: frunze de ceai verde

Indicatii: Recomandari: prin efectul antioxidant si prin cel de scadere a colesterolului si trigliceridelor din sânge, ceaiul verde reduce riscul aterosclerozei si ajuta la buna functionare a aparatului cardiovascular. Datorita efectului antioxidant, infuzia de ceai verde folosita ca lotiune pentru fata întârzie aparitia semnelor îmbatrânirii (în special aparitia ridurilor) si îmbunatateste aspectul si calitatea pielii. Deoarece contine cafeina, teofilina si teobromina, ceaiul verde este un stimulent intelectual si fizic, cu actiune mult mai blânda decât a cafelei. Fiind un stimulent al arderilor si diuretic, se poate folosi în curele de slabire.

Administrare: Preparare: peste un plic se toarna 200 ml de apa clocotita; se lasa 3-5 minute acoperit. Contraindicatii: copii sub 14 ani, si în timpul alaptarii Precautii: deoarece contine cafeina, ceaiul verde nu va fi consumat dupa ora 18.00 de persoanele care au insomnie.

Cantitate: 20 plicuri
Dacă ai testat Ceai verde cu lamaie si vanilie, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !