Ceai ginkgo biloba
Ceai ginkgo biloba
  1. Producator Parapharm

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

5,50LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Ceai ginkgo biloba


Produs natural antioxidant

Imbunatateste circulatia sanguina periferica, contribuie la optimizatea functiei cerebrale, amelioreaza simptomele imbatranirii, creste capacitatea de munca.


Indicatii: Exista probe ca ginkgo incetineste avansarea starilor de dementa. La bolnavi cu un stadiu mediu sau sever al bolii Alzheimer, s-a constatat o stagnare a bolii in urma administrarii de 120 miligrame de ginkgo pe zi. Contine antioxidanti, care protejeaza arterele si celulele, si pare ca previne aparitia cheagurilor de sange. Ginkgo face ca vasele de sange sa se dilate, de aceea planta a fost studi­ata pentru tratarea claudicatiei intermitente, o stare caracteri­zata de durere si oboseala in picioare din cauza lipsei fluxului sangvin. Unii psihiatrii recomanda ginkgo pacientilor femei si bar­bati care sufera de pierdere a apetitului sexual si a potentei, aparute ca efecte secundare anumitor antidepresive.

Cantitate: 75 grame
Dacă ai testat Ceai ginkgo biloba, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !