Ca+Mg+Zn+Vitamina D3 plicuri Laboratoarele Remedia
Ca+Mg+Zn+Vitamina D3 plicuri Laboratoarele Remedia

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

31,50LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Ca+Mg+Zn+Vitamina D3 plicuri Laboratoarele Remedia

Acest supliment alimentar, prin aportul de calciu, magneziu si zinc, previne tulburarile asociate deficientei acestor minerale, asigura o rezistenta sporita a organismului in conditii de stres, suprasolicitare fizica si mentala. Datorita efectelor imunostimulatoare, creste capacitatea de rezistenta a organismului la actiunea factorilor patogeni.

Ingrediente / plic:Carbonat de calciu, citrat de magneziu, acid citric anhidru (acidifiant), izomalt (agent de incarcare), citrat de sodiu (corector de aciditate), citrat de zinc dihidrat, aroma de portocale (aromatizant), extract uscat din frunze de Stevia (Stevia rebaudiana) cu 60 % total steviozide (indulcitor natural), vitamina D3 (colecalciferol), riboflavina (colorant).

Mod de utilizare:oral, un plic pe zi, dupa masa. Pulberea se amesteca in cca. 200 ml de apa, se amesteca si se bea imediat.

Cantitate: 20 plicuri
Dacă ai testat Ca+Mg+Zn+Vitamina D3 plicuri Laboratoarele Remedia, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !