Calciu lichid
Calciu lichid

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

22,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Calciu lichid

Calciul si magneziul sunt esentiale pentru mentinerea sanatatii oaselor, dintilor, functionarea normala a nervilor, muschilor si a aparatului cardio-vascular. Intervine in procesul de contractie , relaxare musculara, transmiterea impulsurilor nervoase, procesul de coagulare a sangelui, reglarea tensiunii arteriale si normalizarea glicemiei. Vitamina D3 este necesara pentru absorbtia si fixarea calciului si fosforului in oase.

Compozitie: Vitamina D: 100 UI (25%); Vitamina K: 10 mcg (10%); Calciu: 333 mg (30%); Magneziu: 350 mg (100%); Bor: 1 mg (*%); (*%) nestabilita.

Indicatii: Produs natural necesar in stari fiziologice in care absorbtia este insuficienta sau necesarul este crescut, deficienta de calciu, scaderea densitatii osoase, compensarea pierderilor dupa diete de slabire, laxative, diuretice, sportivi.

Administrare: -1 capsula pe zi. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemina copiilor mici.

Cantitate: 30 capsule

Dacă ai testat Calciu lichid, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !