ArtroHelp Forte
ArtroHelp Forte

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

87,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații ArtroHelp Forte

Pentru îngrijirea completă a articulațiilor ai nevoie de colagen, glucozamină și condroitină, plante cu proprietăți antiinflamatoare, un supliment de magneziu, unul de antioxidanți și un produs cu enzime, pentru asimilarea optimă a celorlalte produse.

  • ArtroHelp Forte este un produs 100% natural, cu 100% ingrediente active. Nu conține conservanți, coloranți sau arome artificiale.
  • ArtroHelp Forte este singurul produs cu două tipuri de colagen hidrolizat (tip I și II), în doze optime, pentru funcționarea corespunzătoare a articulațiilor.
  • ArtroHelp Forte conține glucozamină de origine vegetală, sigură și pentru cei care suferă de alergie la crustacee!
  • ArtroHelp Forte este un produs cu biodisponibilitate ridicată datorită conținutului de enzime proteolitice.
  • ArtroHelp Forte este un produs sub formă de pulbere ușor de administrat și cu gust plăcut.   

Compozitie: 50% colagen bovin hidrolizat (de tip I si II), 22,5% pulberi si extracte vegetale standardizate din: radacina de Gheara-diavolului (3% hapagozide), rasina de Boswellia serrata (65% acizi boswellici), fructe de Acerola (17% vitamina C), radacina de Curcuma (95% curcumine), suc de radacina de Morcov, scoarta de Scortisoarta (10% polifenoli), 14% glucozamina de origine vegetala (clorhidrat) si condroitina (sulfat), 9% magneziu marin (min 33% magneziu), insulina (din radacina de Cicoare), 1,5 % enzime proteolitice (bromelaina extrasa din fructul de Ananas si papaina extrasa din fructul de Papaya, indulcitor: extract din frunze de Stevia (min 80% rebaudiozide)


Administrare: se administrează înainte sau după masă, în 150-200 ml apă, suc de fructe, smoothie-uri, shake-uri. Pentru rezultate optime, produsul se utilizează timp de 3-6 luni!

Doza uzuală: 1-2 plicuri/zi (5-10 g), luate odată sau fracționat.

Cure intensive (în traumatisme, accidentări, meteosensibilitate): 3-4 plicuri/zi (15-20 g), fracționat, timp de 1-2 săptămâni.

Doza maximă: 4 plicuri/zi (20 g).

Cantitate: 28 plicuri x 5g
Dacă ai testat ArtroHelp Forte, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !