Argila tibetana Algo Bocan 200 grame
Argila tibetana Algo Bocan 200 grame
  1. Producator Algo Bocan

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

13,50LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Argila tibetana Algo Bocan 200 grame

 Succesul argilei este garantat de compozitia ei: un amestec complex de substante minerale foarte bine dozate.

Compozitie: Argila 100% naturala din podisul Tibetului.Argila 100% naturala din podisul Tibetului.

Indicatii: Afectiuni ale aparatului digestiv si anexe: ulcer, gastrita, colita, enterocolita, rectocolita, hemoroizi, constipatie (daca nu exista modificari anatomice ale colonului), pancreatite cronice, hepatite cronice, colecistite fara calculi, diaree, dizenterie; afectiuni urinare si renale: infectii urinare rebele, calculi renali si nisip (mal) renal, insuficiente renale; . tulburari metabolice si dereglari glandulare diverse: diabet zaharat tip II, hiper si hipotiroidie, noduli tiroidieni, noduli mamari (tumori benigne), spasmofilie; tulburari ale aparatului cardiovascular: hipertensiune arteriala de origine renala, ameliorarea circulatei arteriale si venoase, hipotensiune; afectiuni ale aparatului uro-genital: tulburari de menopauza, dereglari ale ciclului menstrual, fibromatoza uterina in faza incipienta, afectiuni ale prostatei. Rezultate bune se obtin si in dureri reumatice, migrene, plagii, ulcere varicoase, bronsite, anemii, stari de stres, acnee, detoxifierea organismului.

Administrare: Cura de baza se desfasoara pe durata a 3 saptamani , timp in care se bea apa argiloasa foarte tulbure , de 3 ori pe zi , cu 30 minute inainte de mese . Cura de intretinere se continua 4-6 luni , luandu-se doar o doza dimineata , timp de 10 zile consecutiv pe luna . In functie de varsta , de stresul acumulat poate varia de la 10 la 15-20 de zile pe luna sau , in cazuri exceptionale , cateva luni la rand fara intrerupere . Dupa caz , cura de baza poate fi prelungita cu 1-2 saptamani . Supradozarea nu are efecte adverse . PREPARARE : Intr-un pahar de sticla sau o cana de portelan se pun 100-150 ml apa de izvor , apa de fantana sau apa plata . Se adaoga o lingurita plina cu argila sau un bulgaras de marimea unei nuci ( 5-7 g ) . Argila sub forma de bulgarasi nu trebuie faramitata , intrucat se dizolva in apa . Pregatirea argilei se face din ajun : se lasa de seara pana dimineata , cand se amesteca bine cu spatula de lemn si se bea rapid apa foarte tulbure , pe stomacul gol , cu 30 minute inainte de masa . Sedimentul se arunca si se pregateste apa cu argila pentru masa urmatoare . Procedeul se repeta de 3 ori pe zi , astfel incat argila sa poata fi consumata inaintea meselor principale . Important este sa se bea suspensia argiloasa foarte tulbure inainte de mese , nu dupa mese . Persoanele care postesc sau mananca numai dimineata ori seara pot sa consume argila fara a manca nimic dupa aceea .

Cantitate: 200 grame
Dacă ai testat Argila tibetana Algo Bocan 200 grame, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !