Antialcool
Antialcool
  1. Producator Hypericum

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

21,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Antialcool

Adjuvant in cure de dezintoxicare etanolica, tulburari nervoase cu delirium tremens.

Compozitie: Sunatoare, Fructe de Catina, Pedicuta, Frunze de Papadie, Radacina de Brusture, Scoarta de Salcie, Cimbrisor.

Indicatii: Adjuvant in cure de dezintoxicare etanolica, tulburari nervoase cu delirium tremens. Proprietati: energizant, vitaminizant, remineralizant(reface necesarul de vitamine si minerale la alcoolici prin prezenta fructelor de Catina), sedativ, antidepresiv, depurativ, calmeaza dorinta de bauturi alcoolice, provoaca dezgust si aversiune fata de alcool; tratamentul trebuie sa fie insotit de o vointa puternica, de odihna corespunzatoare si o alimentatie sanatoasa.

Administrare: In primele 20 zile folositi 3 ceaiuri Antialcoolic pe zi sub forma de infuzie in care s-au dizolvat cate o lingurita de tinctura Antialcoolica, inainte de mesele principale.Dupa cele 3 mese se administreaza cate 1 capsula.In urmatoarele 10 zile se folosesc 3 ceaiuri pe zi in care se dizolva cate 1/2 lingurita de tinctura si tot 3 capsule pe zi.In ultimele 10 zile ale curei, tinctura se reduce la 30 picaturi de 3 ori pe zi.Dupa terminarea curei se face o pauza de 7 zile, dupa care cura se reia

Cantitate: 60 capsule

Dacă ai testat Antialcool , postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !