Alga Calcaroasa
Alga Calcaroasa
  1. Producator DVR Pharm

Comenzi telefonice la

031.42.55.082

31,00LEI

Pretul include TVA

Proprietăți și indicații Alga Calcaroasa

Acest produs contine o varietate de alga calcaroasa care creste in Atlantic, in largul coastelor bretone, avand o compozitie unica, bogata nu doar in calciu si magneziu biologic, ci si in fier biologic – un element foarte rar in lumea vegetala.
Datorita structurii sale extrem de complexe, sfera de aplicatii a acestui supliment este enorma, mergand de la anemie si tulburari de crestere, la osteoporoza, reumatism, afectiuni musculare, cure de slabire, refacere după operatii, convalescenta dupa infectii, restabilirea echilibrului psihic etc.

Indicatii:
 
· Lipsa de calciu, alaptare
· Anemie, lipsa de fier
· Poliartrită reumatoida, artroză cu diverse localizari, spondiloza
· Refacere dupa fracturi, luxatii, rupturi musculare
· Osteoporoză
· Refacere după hemoragii (inclusiv menstruale)
· Sindrom de oboseala cronica, astenie
· Spasmofilie
· Adjuvant in gastrita hiperacida si ulcer
· Adjuvant în afecțiunie grave (boala canceroasa, leucemie, boli auto-imune) – ajuta la mentinerea vitalitatii, previne carentele de minerale, contribuie la buna oxigenare a sângelui
· Adjuvant în TBC, pneumonie
· Efort fizic de lunga durata.

Ingrediente: Alga calcaroasa (Lithothamnium calcareum) extract: 600mg (contine 180mg calciu: 22,5% din DZR, 14mg magneziu: 4,7% din DZR si 0,9 mg fier:12,5% din DZR); gelatina (capsula)-100mg.

Mod de administrare: copii (3-14 ani): 4 capsule/zi, tineri peste 14 ani si adulti: 6 capsule/zi; femei insarcinate sau care alapteaza: 6 capsule/zi.

Cantitate: 60 capsule

Dacă ai testat Alga Calcaroasa, postează un review și ajută-i pe ceilalti să-și facă o părere corectă despre acest produs
Pentru a putea posta un review, trebuie să te autentifici !